Ved Amagerbanen finder man ro og stilhed. Byggeriet er placeret for enden af en stille blind vej.

Kajak, kitesurfing, yoga eller vinterbadning
Om det er kajak, kitesurfing, udendørstræning og yoga eller vinterbadning, man drømmer om at kaste sig ud i – alle muligheder er lige om hjørnet.

Daglige gåture langs vandet
Med anlæggelsen af sivbanker, strand og indsø omkring Amager Strandpark har naturen taget over med alt hvad der trives i det nordiske strandmiljø. Som noget helt unikt kan man opleve naturen og finde stilhed i dette helt bynære område.

Specialbutikker, restauranter og caféer
En god kaffe, det lækre brød med hjem eller sushi til aftensmad. Amager Strand oplever en enorm vækst i disse år og mange nye – både beboere og besøgende trækkes til. Også uden for badesæsonen. På Strandboulevarden er der i dag talrige caféer, byens bedste brødbutikker, restauranter og masser af indkøbsmuligheder. Lagkagehuset, Steaks’n Sushi og Wulf og Constali ligger nu i området, ligesom flere mindre specialbutikker er flyttet til.

Metro rundt om hjørnet – hele døgnet
Med anlæggelsen af den Københavnske Metro er der fantastisk gode forbindelser med offentlige transport til hele København. Metroen ligger i gå-afstand fra boligerne, og den kører hele døgnet med direkte forbindelse til både Indre By, Nørreport og Lufthavnen.

© Copyright - Ved Amagerbanen design: dbyk.dk