Masser af lys og lækre detaljer

De gennemlyste boliger Ved Amagerbanen er indrettet med funktionalitet, bekvemmelighed og design i fokus. Her har døre og vinduer ekstra højde, som giver et smukt lysindfald og en følelse af storhed og elegance. Der er gulvvarme i alle rum og gulvene belægges med hvidlakeret lamelparket i eg eller ask. I soveværelserne indbygges skabsvæg.

Bo med himlen over hovedet

At bo øverst oppe med direkte kig til himlen fra husets tag giver følelsen af frihed og udsigt. Tagterasserne til penthouselejlighederne på toppen af Længen er beklædt med facadeplader og trædæk. Her er plads til flere typer møbler, plantekrukker og ugeneret udeliv. Tagterasserne er indrettet så beboerne har minimalt indkig fra naboer. Her får man en eksklusiv og helt privat plads lige under himlen.

Et køkken, der passer med tidens trend

Køkkenerne indrettes med HTHs populære køkkenskabe fra VH7, alle med opvaskemaskine, ovn og køl/frys samt emhætte. Her kan en Quooker tilvælges.

Smukke rum med højt til loftet

Badeværelserne indrettes med enten vaskesøjle eller kombimaskine og hvide kvalitetsskabe HTH. Her er  kvadratmeterne udnyttet optimalt med væghængte toilet og enkle flader. Der installeres Grohe armaturer i vask og bad med shower. Badeværelserne anlægges med smukke italienske fliser i 30X60 cm eller 60X60 cm i lyse grå nuancer. Der kan vælges mellem tre typer klinker.

© Copyright - Ved Amagerbanen design: dbyk.dk